Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu

 Capture your Love

LOVE IS ART is opgericht door de Zuid Afrikaan Jeremy Brown. Als een kunstenaar van abstracte kunst maakt hij al jaren expressionistische schilderijen gebaseerd op initimiteit. Zijn inspiratie is de Franse kunstenaar Yves Klein (1960) en verschillende werken van Andy Warhol.  

Op een dag kreeg hij complimenten van een vriendin over een kunstwerk dat bij hem thuis hing. Ze vroeg wat er voor nodig was om een dergelijk kunstwerk te maken, met in gedachte de verjaardag van haar man. Jeremy maakte een mooi pakketje met alles wat nodig was om een dergelijk kunstwerk te maken. Ze vonden het geweldig. Zo ontstond het idee van de Love is Art kit! 
Jeremy investeerde 6 maanden van zijn tijd om het concept verder uit te werken en vooral om de juiste materialen te ontwikkelen, waaronder de speciale niet giftige verf en het bewerkte canvas. In 2011 kwam de eerste Love is Art kit in Amerika op de markt.

De LOVE IS ART kit bevat alles voor een stel om samen een abstract kunstwerk te maken. Het resultaat is een expressionistisch kunstwerk die het speciale moment vereeuwigt. Het canvas kan worden gespannen op een houten frame en worden opgehangen. Een herinnering aan een fantastisch moment samen. Hoe het werk is ontstaan, is het geheim van het stel dat het gemaakt heeft. 

De LOVE IS ART kit is misschien wel het meest originele cadeau voor geliefden. Het is verpakt in een stijlvolle verpakking. Ook zeer geschikt als cadeau bij een verloving, trouwen of op valentijnsdag. 

 
 
 
 
Deze website gebruikt uitsluitend cookies om het bezoek te meten, we slaan GEEN persoonlijke gegevens op.
We deliver in Benelux, France and Germany.